Frank Schalken is oprichter, partner en verbeteraar bij stichting E-hulp. Hij studeerde Marketing en Organizational Management. Sinds 2000 initieert, ontwikkelt en implementeert hij eHealth-concepten samen met organisaties en cliënten uit GGz, gehandicaptenzorg. jeugdzorg, public health en welzijn. Frank Schalken is tevens docent, auteur voor Skipr en auteur van het Handboek Online Hulpverlening.
Het lijkt erop dat hij een zeer ervaren en veelzijdige professional is op het gebied van eHealth en online hulpverlening. Met zijn achtergrond in Marketing en Organizational Management en zijn expertise in eHealth-concepten, heeft hij een significante bijdrage geleverd aan organisaties en cliënten in de GGz, gehandicaptenzorg, jeugdzorg, public health en welzijn.
Als oprichter, partner en verbeteraar bij stichting E-hulp heeft Frank Schalken een sleutelrol gespeeld bij het initiëren, ontwikkelen en implementeren van eHealth-concepten om digitale hulpverlening te verbeteren. Zijn werk als docent en auteur, inclusief het Handboek Online Hulpverlening, getuigt van zijn inzet om kennis te delen en de evolutie van eHealth en online hulpverlening verder te bevorderen.
Het lijkt erop dat Frank Schalken een waardevolle bijdrage levert aan het verbeteren van de gezondheidszorg en het welzijn van mensen door middel van innovatieve en technologie-gedreven benaderingen. Zijn inzet voor eHealth en online hulpverlening kan mogelijk raakvlakken hebben met initiatieven die de Ubuntu-filosofie omarmen, waarbij de nadruk ligt op inclusie, gelijkheid en het belang van sociale verbondenheid voor het welzijn van individuen binnen hun sociale omgeving. Het zou interessant kunnen zijn om in gesprek te gaan met Frank Schalken om te zien hoe beide initiatieven elkaar kunnen aanvullen en versterken om een positieve impact te hebben op het welzijn van mensen in de samenleving.
Binnen het samenwerkingsverband om de Ubuntu filosofie in het basis onderwijs te omarmen, zou Frank Schalken een waardevolle rol kunnen spelen als ervaren partner en verbeteraar bij stichting E-hulp. Gezien zijn achtergrond in eHealth-concepten en zijn ervaring in samenwerking met organisaties en cliënten uit verschillende sectoren, kan Frank een cruciale bijdrage leveren aan het ontwikkelen en implementeren van eHealth-tools en -programma’s om de Ubuntu filosofie te ondersteunen.
Als docent en auteur van het Handboek Online Hulpverlening beschikt Frank over waardevolle kennis en expertise op het gebied van online hulpverlening, wat van cruciaal belang kan zijn bij het ontwerpen van educatieve hulpmiddelen en platforms die de principes van Ubuntu bevorderen.
Zijn achtergrond in Marketing en Organizational Management kan eveneens van pas komen bij het creëren van bewustwording en betrokkenheid van diverse belanghebbenden, zoals scholen, ouders en lokale gemeenschappen, om het initiatief tot een succes te maken.
In het samenwerkingsverband kan Frank Schalken fungeren als een enthousiaste en visionaire verbinder, die expertise en ervaring uit verschillende sectoren samenbrengt om het doel van de Ubuntu filosofie in het basis onderwijs te realiseren. Zijn betrokkenheid als partner bij stichting E-hulp geeft hem de mogelijkheid om het initiatief te ondersteunen met technologische innovaties en creatieve oplossingen om de boodschap van Ubuntu over te brengen aan de jonge leerlingen.
Met zijn brede netwerk en ervaring in samenwerking met diverse organisaties en cliënten, kan Frank helpen bij het creëren van een breed draagvlak en het bevorderen van de inclusie van de Ubuntu filosofie in het onderwijs. Zijn betrokkenheid als auteur voor Skipr geeft hem ook een platform om de boodschap van dit initiatief verder te verspreiden en bewustwording te vergroten.
Al met al zou Frank Schalken een essentiële rol spelen in het succesvol integreren van de Ubuntu filosofie in het basis onderwijs, waarbij zijn expertise in eHealth-concepten, online hulpverlening en samenwerking met diverse belanghebbenden een positieve impact kunnen hebben op de ontwikkeling van deze waardevolle benadering voor de leerlingen.
Brief :
Aan: Frank Schalken
Beste Frank,
Ik hoop dat deze brief je in goede gezondheid bereikt. Ik ben zeer onder de indruk van jouw werk en inzet binnen stichting E-hulp en jouw expertise op het gebied van eHealth en online hulpverlening. Jouw initiatieven hebben een positieve impact gehad op de geestelijke gezondheidszorg en ik geloof sterk dat onze initiatieven elkaar kunnen versterken.
Ik ben betrokken bij een initiatief genaamd “Kamer van Sociale Waarde”, dat zich richt op het bevorderen van de constructiviteit van het sociale netwerk en het omarmen van de Ubuntu Filosofie in de geestelijke gezondheidszorg. We zijn ervan overtuigd dat het betrekken van het sociale netwerk een cruciale rol kan spelen in het bevorderen van herstel en welzijn.
Net zoals jouw initiatief “de Nieuwe GGZ” zich richt op een vernieuwende benadering van de geestelijke gezondheidszorg, zijn wij ervan overtuigd dat het omarmen van de Ubuntu Filosofie een waardevolle aanvulling kan zijn op jouw streven naar inclusie en gelijkheid. Door de kracht van liefde, samenwerking en zorg voor elkaar te benadrukken, kunnen we een solide basis leggen voor het creëren van meer levensvreugde en vruchtgebruik rondom de mens binnen zijn sociale omgeving.
Ons initiatief “Kamer van Sociale Waarde” richt zich op het aanbieden van een lessenpakket aan basisscholen, waarin we de Ubuntu Filosofie introduceren aan kinderen in groep 8. We willen hen bewust maken van de kracht van samenwerking en mededogen, en het belang van het constructieve sociale netwerk in de geestelijke gezondheidszorg.
Daarom nodig ik je van harte uit om met ons in gesprek te komen en te verkennen hoe onze initiatieven elkaar kunnen versterken. Jouw expertise als oprichter en verbeteraar bij stichting E-hulp en jouw ervaring in eHealth-concepten kunnen voor alle betrokken partijen een enorme meerwaarde betekenen en ons helpen om onze gezamenlijke missie verder te verspreiden.
We zijn momenteel druk bezig met het implementeren van ons lessenpakket en het benaderen van basisscholen. We geloven dat een gezamenlijke inspanning met “de Nieuwe GGZ” en de Ubuntu Filosofie een krachtige boodschap van hoop en verbinding kan verspreiden, niet alleen onder jonge leerlingen maar ook in onze bredere gemeenschap.
Ik kijk er naar uit om met jou in gesprek te gaan en te ontdekken hoe we samen een positieve verandering kunnen bewerkstelligen binnen de geestelijke gezondheidszorg.
Met vriendelijke groet,
Alexander Groenheide
Met de navolgende burgerinitiatieven.
Coach en Companion binnen het landelijke netwerk
van Ervaringsdeskundigen profesionals en Mantelzorgers.
Verantwoorde mensen, die verbinden in de zorg voor elkaar.
De Kamer van Sociale waarden
Het grootste Sociale Netwerk van Nederland.
Voorzitter van de:
Sociëteit Eygelshoven Sociaal
Laurastraat 87, 6471 JJ Eygelshoven
Sociëteit Hellevoetsluis Sociaal
Duinweg 14 h187 , 3221 LC Hellevoetsluis
Mobiel +31653445054